FULL KONTROLL PÅ BRYLLUPSDAGEN
Hvordan lage kjøreplan til bryllupet, uten å sitte oppe til kl. 3 natt til bryllupsdagen!
                                                      Foto: Truls Fossum
Vil du få alt det praktiske til å klaffe på bryllupsdagen, og samtidig være fullstendig til stede for å oppleve magien? 

Om du har noe som helst til felles med de fleste brudene jeg møter, jobber hodet ditt på høygir med å tenke på alt som skal gjøres. Det har jeg full forståelse for, og du skal selvfølgelig få lov til å jobbe hardt for bryllupsfesten din. Men ikke på selve bryllupsdagen! 

Da har du mer enn nok med å være brud. 
Får du også helt feil type frysninger bare av TANKEN på å bruke bryllupsdagen din til å bekymre deg over alle gjøremålene? Unngå dette ved å møte forberedt! Her er minipakken med alle detaljene du trenger å tenke på til bryllupsdagen.

LA MEG INTRODUSERE 
FULL KONTROLL PÅ BRYLLUPSDAGEN
 Foto: Truls Fossum
STEG-FOR-STEG-PLAN
Møt forberedt til bryllupsdagen, slik at du kan ha senkede skuldre. Bruk min steg-for-steg-plan så du kan konsentrere deg om å være brud – det er DIN store dag. Jeg vil ikke at du skal gå glipp av et eneste minne fordi tankene var et annet sted. 
KJØREPLAN
Synes du det er mye å tenke på? Endelig får du en kjøreplan som konkretiserer det som hittil har vært et virrvarr av alskens gjøremål. La meg hjelpe deg med å sortere tankene dine. Den er allerede klar til å fylles inn av deg.
SPAR PENGER
Mangelfull planlegging kan koste dyrt, og det ER mye å tenke på til et bryllup. Unngå overraskelser som strømaggregat til kokken, hotellrom til fotografen og 20 poser med isbiter fra 7-eleven – få heller full kontroll FØR bryllupsdagen og gjør forberedelsene billigst mulig. 
Her får du en steg-for-steg-guide til å utføre bryllupet helt selv. I tillegg vil du få en kjøreplan for dagen, forklart ned til minste detalj for at du skal kunne gå i gang med å planlegge dagen din allerede nå. Det er selvfølgelig mulig å tilpasse den etter eget ønske. 

Dette er noe brudepar bruker så lang tid på å spikre og nå kan du spare all den tiden og være sikker på at du går gjennom alt du trenger å tenke på!
Øvelse gjør mester, sies det, men de færreste brudepar har giftet seg før. Som bryllupsplanlegger har jeg imidlertid gjort dette mange ganger! 

Derfor har jeg nå satt sammen noe jeg VET er til hjelp for de fleste brudepar, nemlig en steg-for-steg-veiledning til alt du trenger å tenke på før og under selve bryllupsdagen. Med denne pakken blir det helt tydelig for deg HVA du skal gjøre og NÅR du skal gjøre det. 

Jeg har selv prøvet og feilet, både som brud og som bryllupsplanlegger, og ønsker at du skal få dra nytte av alt jeg har lært. Målet mitt er å spare deg for masse tid og frustrasjon, og at du skal ha det gøy (!) med bryllupet ditt. 

Denne pakken er nøyaktig det du trenger for å ta kontroll over bryllupsdagen. I tillegg til guiden og kjøreplanen, har jeg laget noen (i all beskjedenhet) fantastiske sjekklister. Sammen skal vi legge en plan som sørger for at alle de store tingene – og en masse kule småting! – blir ivaretatt. 

Blir du med og tar kontroll på bryllupsdagen!?
 Foto: Eline Jacobine
I denne pakken finner du smarte verktøy og massevis av lure tips fra en erfaren bryllupsplanlegger. Alt dette hjelper deg å visualisere, forberede og gjennomføre bryllupsdagen med stil. Hvor luksus er vel ikke dét?
Dette er en perfekt pakke for deg som vil ha full oversikt
over bryllupsdagen – uten å stresse. 
MED «full kontroll på bryllupsdagen»
vil du bli i stand til å planlegge: 
01
Alle detaljene til bryllupsdagen. Jeg deler også mine BESTE TIPS! 
02
Hva som skal gjøres, når. Kjøreplanen gir deg full oversikt så du kan fokusere på å VÆRE BRUD. 
03
Hva du konkret trenger å tenke på. SJEKKLISTENE minner deg på hva du må pakke i bagen, ta med til selskapslokalet, huske på til antrekket og mye mer.  
04
En uforglemmelig bryllupsdag! Se for deg at alt du drømte om å gjennomføre skjedde som det skulle, og at venner og familie gløder når de minnes alle detaljene dere hadde tenkt på. 
full kontroll på bryllupsdagen
DROPP VÅKENETTENE !
SJEKKLISTER MED ALT DU TRENGER Å HUSKE PÅ
gjennomgang av BRYLLUPSDAGEN
KJØREPLAN for bryllupsdagen og mine beste tips 
 Foto: Truls Fossum
→ DETTE ER INKLUDERT...
KJØREPLAN FOR BRYLLUPSDAGEN
En plan for bryllupsdagen som gir deg og alle involverte full oversikt. Hva skal skje? Hvem skal gjøre det? Når skal de gjøre det? 
GJENNOMGANG AV BRYLLUPSDAGEN
Bli kjent med en typisk bryllupsdag. Ingen bryllup er like, men de inneholder stort sett de samme elementene. Denne gjennomgangen gir deg en forståelse for hva dagen faktisk krever av deg, slik at du får bedre forutsetninger for å planlegge dagen i detalj. 
SJEKKLISTER TIL BRYLLUPSDAGEN
Er det ikke deilig å huke av ting på lister!? Hold oversikten over ALT du trenger å tenke på. Disse sjekklistene dekker det aller meste du trenger å pakke med, plassere ut i lokalet, huske på av klær, legge frem av trykksaker og generelt alt annet du trenger. Du kan også skrive inn egne punkter. 
og mer
BONUSER
01
mine beste tips til bryllupsdagen
For at du skal kunne være best mulig forberedt, deler jeg mine aller BESTE tips til de største utfordringene på bryllupsdagen. Dette vil hjelpe deg med hva som er viktig å gjennomføre og huske på i ukene før bryllupsdagen, og på selve dagen.
02
detaljer til bryllupsdagen
"It´s all in the details..."Derfor gir jeg deg en gjennomgang av de viktige detaljene til bryllupsdagen. Vi går gjennom fotobooth, blomster, fotograf, toalettartikler, brudens nødveske (den kommer du til å like), gjestebok og SÅ mye mer!
FULL KONTROLL PÅ BRYLLUPSDAGEN 
KJØP I DAG OG FÅ UMIDDELBAR TILGANG! 
Kjøreplan til bryllupsdagen  . . . (Verdi kr 1270,-)
Gjennomgang av bryllupsdagen  (Verdi kr 970,-)
Sjekklister til bryllupsdagen. . . . . (Verdi kr 670,-)
Bonus: Mine beste tips . . . .  . . . (Verdi kr 270,-)
Bonus: Detaljer til dagen. . .. . . . (Verdi kr 470,-)
TotalVerdi = kr 3650,-
pris i dag = kr 470,-
MEN DU MÅ VÆRE RASK
SIKRE DEG DENNE PRISEN MENS DU KAN –
DET VIL IKKE VARE!
Dette er et spesialtilbud og prisen vil gå opp snart.

Du vil ikke gå glipp av denne muligheten til å kunne planlegge alle detaljer til din uforglemmelige bryllupsdag. 
HIV DISSE USIKKERHETENE OVER SKULDEREN...
Foto: Truls fossum
Stress og usikkerhet
Ikke ane hva du skal gjøre 
ikke ha oversikt til bryllupsdagen
KUNDENE SIER
Hvordan Full Kontroll På Bryllupsdagen endret ukene før brylluet
"Fantastisk kurs til en gi-bort pris. Her får du all info du trenger, om du skal ha et bryllup! Jeg er meget fornøyd og kurset er verdt så mye mer. Tusen takk, Amanda."
kathrine
"Helt genialt hjelpemiddel! Dette mini-kurset inneholder alt jeg trenger å tenke på til bryllupsdagen. Dette gir meg en indre ro i forkant av bryllupet, som gjør at jeg får full oversikt over alt som må gjøres. Både bryllupsdagen og kjøreplan for dagen gås gjennom i detalj, og jeg trenger bare å fylle inn på en ferdig kjøreplan. Helt fantastisk! Alle de gode tipsene til Amanda har hjulpet meg enormt."
stine @grundermammacom
"Amanda var en fantastisk støttespiller fra dag én under planleggingen av vårt bryllup. Hun er svært dyktig og har øye for detaljer. Ingenting var umulig, hun fant en løsning på alt. Hvis du skal gifte deg hadde vi ikke vært i tvil om hvem vi hadde valgt til bryllupsplanlegger! Helt klart Amanda fra Bryllupsglede!"
victoria
full kontroll på bryllupsdagen
KJØP I DAG og FÅ UMIDDELBAR TILGANG! 
Kjøreplan til bryllupsdagen. . . . (Verdi kr 1270,-)
Gjennomgang av bryllupsdagen (Verdi kr 970,-)
Sjekklister til bryllupsdagen. . . . (Verdi kr 670,-)
Bonus: Mine beste tips . . . . . . . (Verdi kr 270,-)
Bonus: Detaljer til dagen  . . . . . (Verdi kr 470,-) 
Total verdi = kr 3650,-
pris i dag = kr 470,-
DETTE ER ET SPESIALTILBUD SOM SNART UTLØPER
DU LURER KANSKJE PÅ...?
Når får jeg tilgang?
Ganske UMIDDELBART! Med en gang du har fullført kjøpet her, så vil du motta en e-post med informasjonen du trenger for å logge deg inn i din egen portal, hvor alle sjekklister og videoer venter på deg. 
HVA OM JEG FORETREKKER papirformat?
Null problem. Du kan skrive ut pdf og jobbe med papir og penn, eller du kan redigere direkte i digital pdf. 
Hva om jeg bestemmer meg for at full kontroll på bryllupsdagen ikke er for meg?
Da dette er et digitalt produkt, så tilbyr vi ikke refusjon på dette tidspunktet. Så alt salg er endelig. Når det er sagt, om du har noen som helst problemer eller spørsmål, står mitt team klar til å hjelpe deg. Kontakt oss enkelt på post@bryllupsglede.no 
Jeg er allerede med på kurset stressfri bryllupsplanlegging, er dette det samme?
Nei, dette er ikke det samme. Stressfri bryllupsplanlegging er et fullt kurs der du planlegger hele bryllupet ditt fra A-Å. Full kontroll på bryllupsdagen, hjelper deg med alt du trenger å tenke på til din bryllupsdag. Noe av det er tatt fra mitt hovedkurs Stressfri bryllupsplanlegging. Alle sjekklister, alt som må gjøres, hvor mye tid du må bruke på hver post gjennom bryllupsdagen og de nøyaktige stegene for å lykkes er tatt med her. Slik at du ikke blir utslitt til bryllupsdagen eller kaster bort timesvis med tid på googling av hva som må gjøres.
SÅ HVORFOR SKAL DU STOLE PÅ MEG?
Jeg har jobbet som bryllupsplanlegger i over 6 år og som leverandør til bryllupsbransjen i 5 år. 

Jeg har et genuint ønske om å hjelpe deg som er brud til å få nøyaktig den dagen du drømmer om. Jeg vet du leter deg i hjel, buker timesvis på å sette sammen detaljene du trenger til den store bryllupsdagen og kanskje har litt for mange korte netter for å kunne planlegge dagen din nøyaktig slik du ønsker. 

For at jeg skal kunne hjelpe flest mulig brudepar, har jeg satt sammen minikurset Full Kontroll På Bryllupsdagen, for at du som er brud skal kunne være nøyaktig dét på bryllupsdagen. Jeg har hjulpet utallige brudepar med design, planlegging, å få på plass detaljene til bryllupsdagen OG jeg har lært titalls bruder med å gjøre dette selv. 

Jeg er ikke bare en ‘Bryllups Dronning’, jeg er en stødig bryllupsplanlegger med enormt mye erfaring.

Jeg har selv kjent på følelsen av å ikke ha kontroll og å ikke vite hva jeg skal gjøre for å få en fantastisk bryllupsdag. Jeg kjente på nøyaktig det du føler på nå, "hvordan skal jeg sette sammen kjøreplan og hva skal være med?".
Min superpower er å se deg og din partner, guide dere i riktig retning og å lose dere gjennom planleggingen fra A-Å. Jeg har et godt øye for design, da jeg har jobbet som arkitekt i over 8 år og har jobbet med design i over 14 år. 

Jeg er en bryllupsplanlegger, en podcaster, konferansier, redaktør, en designer og en grafisk designer. Jeg holder workshops, kurs, planlegger bryllup (også til profilerte brudepar), designer invitasjoner og lærer brudepar hvordan de kan planlegge sitt bryllup helt selv.

Du kan føle deg trygg på at du får veiledning fra en av de beste i bransjen. Hvis du lurer på om jeg kan hjelpe DEG med å planlegge de beste bryllupsdagen...

Så er svaret helt klart et JA!

Spørsmålet er; er du klar for å planlegge ditt livs BESTE dag?
full kontroll på bryllupsdagen
KJØP I DAG OG FÅ UMIDDELBAR TILGANG! 
Kjøreplan til bryllupsdagen. . . . (Verdi kr 1270,-)
Gjennomgang av bryllupsdagen  (Verdi kr 970,-)
Sjekklister til bryllupsdagen. .. . . (Verdi kr 670,-)
Bonus: Mine beste tips . . . . . .  . (Verdi kr 270,-)
Bonus: Detaljer til dagen. . . . . . (Verdi kr 470,-)
Total VERDI = KR 3650,-
PRIS I DAG = KR 470,-
FÅ DENNE PRISEN IMENS DU KAN – DET VIL IKKE VARE!
Dette er et spesialtilbud og prisen vil gå opp.
Du vil ikke gå glipp av denne muligheten til å kunne planlegge alle detaljer til din bryllupsdag for å utføre en helt uforglemmelig dag. 
BRYLLUPSGLEDE.NO - ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDT - VILKÅR OG BETINGELSER