Forlovet?
BRYLLUPSPLANLEGGING FRA A-Å
Den ENESTE hjelpen du trenger for å ha drømmebryllupet!
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Nygift brudepar på kirketrappen på bryllupsdagen
Drukner du i avgjørelser og synes du det er vanskelig å vite hvor du skal begynne planleggingen? Eller har du allerede startet, men er usikker på hvordan du skal gå videre eller hva som er viktig å prioritere?


Da har du kommet til rett sted!


Jeg vil gjerne vise deg grepene som gir DEG en fantastisk planleggingsfase, med full kontroll på: 


 • hva som skal skje
 • hvilke valg som skal tas
 • når du må bestemme deg

Vil du lære hvordan du planlegger et bryllup med FULL OVERSIKT over hva du skal gjøre i tiden fremover – og senere se tilbake på en bryllupsdag du skulle ønske aldri tok slutt?

Vil du ha selvtillit og overskudd uten å føle deg overveldet, og uten å dvele over alle avgjørelsene? Og heller bruke tiden på det som gir deg SOMMERFUGLER I MAGEN?

Mange bruder legger massevis av tid og penger i bryllupsplanleggingen, men sitter likevel med følelsen av at de ikke har kontroll i det hele tatt. Er det ikke trist at det som skal være en gledens dag kan skape så mye uro og usikkerhet? 

Vil du SPARE TID, SPARE PENGER og VITE HVA du faktisk trenger å gjøre for å skape drømmebryllupet? 

"Jeg vet nøyaktig hvordan du har det."

"Jeg druknet i informasjon, ante ikke hvor jeg skulle legge fokus, hvordan jeg skulle finne ut av hva et bryllup koster og ikke minst finne leverandører."

- Amanda Thompson fra Bryllupsglede

Foto: Eline Jacobine
Jeg hadde en krevende jobb som arkitekt med lange dager og jeg følte at bryllupsplanleggingen tok ALL tiden min. 

Det ble lite til ingen søvn de siste ukene før bryllupsdagen og jeg kom ikke i mål med planleggingen, slik jeg EGENTLIG ønsket. 

Jeg satt oppe natten før bryllupsdagen og laget kjøreplan for dagen til kl. 03 – etter å ha dekket bord, ferdigstilt detaljer, øvd på talen, brettet servietter og øvd på brudevalsen. Dessuten rakk jeg aldri å delegere vekk oppgavene fra kjøreplanen, så det ble et improvisert jag helt til gjestene ankom. Tro meg – dét er ingen ideell måte å starte bryllupsdagen på.

Heldigvis ble dagen likevel HELT fantastisk, men morgenen etter våknet vi fullstendig utslitte, og jeg tenkte: 

– Det må da finnes en bedre måte å planlegge bryllup på? 
Kort tid etter skjønte jeg at jeg ville hjelpe  andre brudepar, slik at de kan unngå å gjøre de feilene vi gjorde. 

Bryllupet er en av livets største anledninger, så det er dumt at det ikke er mulig å øve seg på forhånd. Du får jo som regel bare den ene sjansen. 

Etter å ha jobbet med mange bryllup, holdt utallige webinarer for kommende bruder og skreddersydd massevis av trykksaker, bestemte jeg meg for å bruke kompetansen min på en ny måte. Dermed sa jeg opp jobben for å følge det som er blitt et kall; nemlig å spre bryllupsglede.

Nå deler jeg alt det lure jeg har lært hittil, og har satt sammen et komplett planleggingskurs med verktøy som vil gjøre reisen din frem til bryllupsdagen mye enklere.

Jeg ønsker at du skal kunne konsentrere deg om kjærligheten, familien og ikke minst ha senkede skuldre helt frem til bryllupsdagen.

Jeg er  gira på å dele dette med DEG!
Foto: Anne-Margrethe Photography
Foto: Anne-Margrethe Photography
Ved å vite hva du skal gjøre unngår du 
å sløse masse tid. 

Ta de rette stegene,
gjør det du trenger 
å gjøre – og drømmebryllupet er ditt!

La meg introdusere deg for
BRYLLUPSPLANLEGGING FRA A-Å
et online-kurs som viser deg de riktige stegene
og gir deg verktøyene du trenger for
å planlegge ditt unike bryllup!

DETTE VIL GJØRE DET ENKELT FOR DEG Å:

 • Komme i gang med bryllupsplanleggingen din umiddelbart
 • Planlegge en helt uforglemmelig bryllupsdag, 
  UTEN tidligere erfaring
 • Få FULL oversikt over HVA du skal gjøre til RIKTIG tid
  for å rekke ALT du ønsker å oppnå
 • ​Designe bryllupsdagen din akkurat slik du drømte om,
  ved hjelp av fargepaletter og mine BESTE tips
 • ​Vite hvordan du skal finne de BESTE leverandørene og DRØMMELOKALET til best mulig pris
 • ​Være til stede som brud med senkede skuldre på bryllupsdagen,
  trygg på at du rekker å gjennomføre alle visjonene dine
Foto: Anna Olette visuals

Kurset inneholder

SEKS VIDEOMODULER

modul 1
kom i gang
Handlingsplan og oppgaver som lar deg vite nøyaktig hvilke steg du bør ta i den krevende oppstartsfasen.
modul 2
drømmelokalet
Mal til eget budsjett med alt du trenger 
å fylle inn, samt et ferdigutfylt eksempelbudsjett.
modul 3
design et unikt bryllup
Skreddersy ditt eget bryllupsdesign og 
bli inspirert av en rekke moodboards og stileksempler.
modul 4
alt om trykksaker
Trykksakene utgjør en stor del av den personlige touchen. Jeg guider deg gjennom alt fra save the date-kort til nettside. 
modul 5
finn de beste leverandørene
Vit nøyaktig hva du skal spørre om for 
å få det du vil ha, til en god pris.
modul 6
full kontroll på bryllupsdagen
Detaljert gjennomgang av alt du typisk 
skal gjennom på selve bryllupsdagen. Inkluderer kjøreplan og sjekklister.

Du lærer alt du trenger for å komme deg fra A-Å
og du får verktøy til å gjennomføre jobben.


Foto: Anne Margrethe photography
også inkludert:

MALER OG VERKTØY

budsjett
Mal til eget budsjett med alt du trenger å fylle inn og eksempelbudsjett med oversikt over hvor pengene går i bryllupsplanleggingen.
gjesteliste
Få full oversikt over alle matallergier, hvem du har sendt ut invitasjoner til, hvem som har svart og hvem som kommer, alt på ett sted!
designguide
Inspirasjon, fargepaletter og ditt unike moodboard for at du skal kunne skreddersy ditt helt unike og personlige design av bryllupsdagen.
tidslinje
Dette gir deg full oversikt fra start til slutt for at du skal kunne vite hvor du er i prosessen og hva du skal fikse når.
kjøreplan
NØKKELEN for at du skal kunne gjennomføre en bryllupsdag med SENKEDE skuldre.
sjekklister
Du får sjekklister til hvert tema, for å være helt sikker på at du får gjort de riktige valgene og husket på alt det nødvendige.
De fleste gifter seg bare én gang. 
Har du også lyst til å NAILE det på første forsøk?

   

og mer

IKKE GÅ GLIPP AV DISSE BONUSENE

01
EKSKLUSIV facebook-gruppe
Jeg svarer på alle dine spørsmål i en ekslusiv Facebook-gruppe. Her kan du også dele tanker og få tips fra andre kommende bruder.
02
live hver MÅNED FREM TIL BRYLLUPSDAGEN
Hver måned går jeg live og deler tips rundt et tema og svarer på alle dine spørsmål i Facebook-gruppen. 
03
VINKALKULATOR
Med dette hendige verktøyet beregner du alt du trenger av alkohol og andre drikkevarer til festen, og – selvfølgelig – hva det vil koste.
04
sjekkliste til befaring
Hva skal du egentlig se etter når du skal velge drømmelokalet? Det er mye som skal klaffe! Denne unike sjekklisten hjelper deg å huske på det viktigste. 

BLI MED NÅ OG FÅ MED DEG

BONUSUKE!

Brudepar på bryllupsdagen i hvit brudekjole og stort hvitt brudeslør med rød minibil.
Foto: Anne Margrethe photographyDet er lagt ved en ekstraordinær bonusuke med masse ekstra tips fra Amanda for å gi deg inspirasjon og en skikkelig boost for bryllupsplanleggingen! 


Finn ut hvilke grep du kan gjøre for å få til drømmedagen du fortjener!


7-DAGERS pengene tilbake-GARANTI 
om du ikke er 100% fornøyd

KUNDENE SIER
Hvordan disse verktøyene har hjulpet brudepar
"Amanda var en fantastisk støttespiller fra dag én under planleggingen av vårt bryllup. Hun er svært dyktig og har øye for detaljer. Ingenting var umulig, hun fant en løsning på alt. Vi giftet oss i en låve i Drøbak. Vi ble så overrasket da vi så lokalet. Det var akkurat slik vi avtalte det, bare enda finere!

Vi bestilte også alt av trykksaker til bryllupet fra Amanda. Det ble enda bedre enn hva vi hadde forestilt oss. Hvis du skal gifte deg hadde vi ikke vært i tvil om hvem vi hadde valgt til bryllupsplanlegger! Helt klart Amanda fra Bryllupsglede!"
VICTORIA og ronny
"Amanda hjalp oss med å skape et helhetlig og personlig bryllup med nydelige håndlage invitasjoner og øvrige trykksaker, og hun var en fantastisk bryllupsplanlegger. Hun ga oss nyttig inspirasjon og gode råd gjennom hele planleggingsperioden og dette forenklet planleggingen av bryllupet og effektiviserte selve gjennomføringen av forberedelsene. 

Det var for oss en stor trygghet å få hjelp av Amanda som har så mye erfaring fra bryllup. Vi anbefaler Bryllupsglede på det sterkeste til alle som skal gifte seg."
jessica og numa
"Vi bestilte våre trykksaker av Amanda da vi giftet oss i juli 2019 og kunne ikke vært mer fornøyde! Nydelige håndlagede trykksaker, i akkurat den stilen vi ønsket oss! Trykksakene var kronen på verket, prikken over ién, og you name it! Perfeksjon!

Amanda var også veldig på tilbudssiden med øvrige tips i forbindelse med planlegging av bryllupet – til stor hjelp for oss! Hun er utrolig dyktig og har stålkontroll på det hun driver med! Også hjelper det selvfølgelig at hun er verdens nydeligste vesen – SÅ utrolig blid og alltid positiv. Vil absolutt anbefale Bryllupsglede for den ekstra lille touchen."
charlotte og andreas
Litt om meg
Jeg heter Amanda, og jeg har et genuint ønske om å hjelpe deg som er brud til å få nøyaktig den dagen du drømmer om. Jeg vet du leter deg i hjel, buker timesvis på å sette sammen detaljene  og kanskje har litt for mange korte netter. 

For at jeg skal kunne hjelpe flest mulig brudepar, har jeg satt sammen online-kurset du akkurat har lest om. Jeg har hjulpet drøssevis av brudepar med design, planlegging, å få på plass detaljene til bryllupsdagen OG hvordan de kan gjøre det selv. 

Jeg har selv kjent på følelsen av å ikke ha kontroll og å ikke vite hva jeg skal gjøre for å få en fantastisk bryllupsdag. Jeg kjente på nøyaktig det du selv sikkert har kjent på: 

– Hvordan skal jeg sette sammen kjøreplanen og hva skal være med?

Min superkraft er å se deg og din partner, guide dere i riktig retning og å lose dere gjennom planleggingen fra A-Å. Jeg brenner for design og bygger mye av metodikken min på åtte års erfaring som arkitekt. 

Jeg er bryllupsplanlegger, podcast-vert, konferansier, redaktør og grafisk designer. Jeg holder workshops, kurs, planlegger bryllup (også til profilerte brudepar), skreddersyr bryllupsinvitasjoner og lærer brudepar hvordan de kan planlegge sitt bryllup helt selv.

Du kan føle deg trygg på at du får veiledning fra en av de beste i bransjen. Hvis du lurer på om jeg kan hjelpe DEG med å planlegge den beste bryllupsdagen...

Så er svaret helt klart et JA!

Er du klar for å planlegge ditt livs BESTE dag?

"Når du har tatt dette kurset er målet at du skal kunne gå fra 
å være forlovet til å FØLE deg som en brud. Da vil du ha full oversikt over bryllupsdagen, vite hva du skal gjennom og være helt klar til å møte dagen med senkede skuldre."

BRYLLUPSPLANLEGGING FRA A-Å
KJØP I DAG OG få med bonusuke! 
 • Steg-for-steg-planleggingskurs . . .(Verdi kr 6 997,-)
 • Alle sjekklister du trenger . . . . . . . (Verdi kr 2 997,-)
 • Alle verktøy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (Verdi kr 2 997,-)

 • #Bonus 1 
  Ekslusiv Facebook gruppe  . . . . . . (Verdi kr 1997,-)
 • #Bonus 2  
  Live hver måned til bryllupsdagen  (Verdi kr 1997,-)
 • #Bonus 3 
  Vinkalkulator . . . . . . . . . . . . . . . . . . (Verdi kr  997,-) 
 • #Bonus 4
  Sjekkliste til befaring  . . . . . . . . . . . . (Verdi kr 997,-)

 • Inkludert BONUSUKE! . . . . . . . . (Verdi kr 3997,-)
TotalVerdi = kr 22 976,-
normalpris = kr 6 250,-
pris i dag = kr 1 750,-
DU LURER KANSKJE PÅ...?
Når får jeg tilgang?
Du får umiddelbar tilgang! Du får en egen e-post med innlogging til Facebook-gruppe og en egen e-post med innlogging til en online portal til kurset, hvor videoer, sjekklister og verktøy venter på deg, slik at du kan planlegge i ditt tempo.
HVOR LENGE HAR jeg tilgang?
Fra den datoen du melder deg inn, har du tilgang til kurset i to år. 
HVA OM JEG FORETREKKER papirformat?
Null problem. Du kan skrive ut pdf og jobbe med papir og penn, eller du kan redigere direkte i digital pdf. 
Hva om jeg bestemmer meg for at bryllupsplanlegging fra a-å 
ikke er for meg?
Vi har 7 dager pengene tilbake garanti om du ikke er 100% fornøyd. Er du usikker eller har noen spørsmål, så ta kontakt oss enkelt på post@bryllupsglede.no 
Jeg har allerede kjøpt full kontroll på bryllupsdagen, er dette det samme?
Nei, dette er et mye større kurs der du får full oversikt over ALT du trenger å tenke på hele veien frem til bryllupsdagen. Full kontroll på bryllupsdagen er et minikurs som har fokus kun på bryllupsdagen. Bryllupsplanlegging fra A-Å veileder deg gjennom de riktige stegene helt frem til bryllupsdagen din i tillegg til at Amanda coacher deg hele veien.
erstatter dette behovet for en bryllupsplanlegger?
Nei, dette er på ingen måte en erstatning. En bryllupsplanlegger gjør alt for deg og loser deg gjennom alle steg. Dette kurset og verktøyet gir deg alle hjelpemidlene du trenger for å kunne planlegge det selv, men Amanda følger deg opp hele veien frem til bryllupsdagen i vår eksklusive Facebook-gruppe. Det er også fullt mulig å få med Amanda som bryllupsplanlegger i tillegg om det er ønskelig. Da anbefaler vi at du tar kontakt på post@bryllupsglede.no.
Jeg er allerede i gang med planleggingen, er dette fortsatt nyttig?
Ja, absolutt! Først og fremst fordi Amanda følger deg opp og holder live hver uke, slik at du skal kunne få svar på alt du lurer på og alt du trenger en ekstra hånd til. Bare dette i seg selv er verdt det hele! I tillegg får du alle detaljer du trenger til bryllupsdagen, en skikkelig gjennomgang av dagen og full oversikt over alt du trenger å pakke, ta med deg, passe på, spørre leverandører om osv.

Planlegg smidig og feste som om du mener det!

BRYLLUPSPLANLEGGING FRA A-Å
KJØP I DAG OG få med bonusuke! 
 • Steg-for-steg-planleggingskurs . . .(Verdi kr 6 997,-)
 • Alle sjekklister du trenger . . . . . . . (Verdi kr 2 997,-)
 • Alle verktøy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (Verdi kr 2 997,-)

 • #Bonus 1 
  Ekslusiv Facebook gruppe  . . . . . . (Verdi kr 1997,-)
 • #Bonus 2  
  Live hver måned til bryllupsdagen  (Verdi kr 1997,-)
 • #Bonus 3 
  Vinkalkulator . . . . . . . . . . . . . . . . . . (Verdi kr  997,-) 
 • #Bonus 4
  Sjekkliste til befaring  . . . . . . . . . . . . (Verdi kr 997,-)

 • Inkludert BONUSUKE! . . . . . . . . (Verdi kr 3997,-)
TotalVerdi = kr 22 976,-
normalpris = kr 6 250,-
pris i dag = kr 1 750,-
BRYLLUPSGLEDE.NO - ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDT - VILKÅR OG BETINGELSER